Η εταιρία
Υπολογιστές
Ταμειακά Συστήματα
Οργάνωση Γραφείου
Συστήματα Ασφαλείας
Διαδίκτυο/Ασφάλεια
Λογισμικό
SoftOne
Microsoft
MATZENTA
SoftOne Έκπτωση 50%
Υπηρεσίες
Συνεργασίες
Εξειδικευμένες Λύσεις
Θέσεις Εργασίας
Επικοινωνία
ΞΑΝΘΗ Τουρ.Οδηγος
Ψηφιακή Ελλάδα

Microsoft


Διαθέσιμη στο διαδίκτυο η δοκιμαστική έκδοση των νέων Windows 8

 

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θέτει για πρώτη φορά στη διάθεση των χρηστών τη δοκιμαστική έκδοση «Consumer Preview» του νέου λειτουργικού συστήματος Windows 8, που θα αποτελέσουν το διάδοχο των τωρινών Windows 7.  

 

 H νέα έκδοση και για τους 'Ελληνες χρήστες, οι οποίοι θα μπορούν να τη δοκιμάσουν και να αξιολογήσουν τα νέα χαρακτηριστικά της, είναι ήδη διαθέσιμη για «κατέβασμα» στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-8/consumer-preview. Η έκδοση είναι διαθέσιμη διεθνώς για «κατέβασμα» στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιαπωνικά και κινέζικα.

    Είχε προηγηθεί η δοκιμαστική έκδοση Windows 8 Developer Preview για επαγγελματίες της πληροφορικής, που είχε διατεθεί στο τέλος του περασμένου έτους και την οποία έχουν ήδη «κατεβάσει» πάνω από 3 εκατομμύρια χρήστες.

    Η έκδοση Windows 8 Consumer Preview, που παρουσιάστηκε επίσημα σε ειδική εκδήλωση στη διεθνή έκθεση "Mobile World" στη Βαρκελώνη, μεταξύ άλλων, εγκαινιάζει τη δοκιμαστική (beta) λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος «Windows Store», το οποίο διαθέτει πλήθος νέων εφαρμογών, ανεπτυγμένων τόσο από ανεξάρτητους παραγωγούς, όσο και από την ίδια την Microsoft. Οι χρήστες θα μπορούν να «κατεβάσουν» αρχικά δωρεάν τις διαθέσιμες εφαρμογές, αλλά μετά την επίσημη κυκλοφορία των Windows 8 ορισμένες από αυτές θα πρέπει να τις αγοράζουν.

    Επίσης, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από το νέο πρόγραμμα Internet Explorer 10, που έχει σχεδιαστεί από την αρχή προκειμένου να παρέχει μια νέα εμπειρία πλοήγησης ειδικά για συσκευές με Windows 8.

    Τα νέα Windows 8 θα είναι κατάλληλα τόσο για επιτραπέζιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όσο επίσης για φορητούς και ταμπλέτες. Οι χρήστες μπορούν είτε να χρησιμοποιούν το παραδοσιακό ποντίκι και πληκτρολόγιο, είτε την αφή των δαχτύλων τους, όμως αυτή η δυνατότητα δεν θα είναι διαθέσιμη στη δοκιμαστική έκδοση για τους περισσότερους χρήστες, οι οποίοι θα πρέπει να περιμένουν έως την επίσημη κυκλοφορία του λογισμικού, το Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο.

    Από αισθητική και λειτουργική πλευρά, το νέο λειτουργικό σύστημα διαθέτει αρκετές αλλαγές, που ξεφεύγουν από τα έως τώρα δεδομένα των Windows. Μεταξύ άλλων, ο υπολογιστής ξεκινά σε οκτώ δευτερόλεπτα το πολύ, αρκετά πιο γρήγορα από τα Windows 7.    Τα Windows 8, για πρώτη φορά, θα μπορούν να «τρέξουν» και σε συσκευές που δεν έχουν επεξεργαστές τύπου Intel, αλλά άλλα «τσιπ» που χρησιμοποιούνται σε κινητά τηλέφωνα και iPad, γεγονός που αναμένεται να διευκολύνει τη διείσδυση της Microsoft στην αγορά των tablet PCs, η οποία προς το παρόν κυριαρχείται από την Apple.εγκαθίστανται.

 

 Οι προσφορές του Μήνα
Ταμειακά Συστήματα
Ταμειακές Μηχανές Φορολογικοί Μηχανισμοί ΕΑΦΔΣΣ Ηλεκτρονικοί Ζυγοί
Ασφάλεια Δεδομένων
Λύσεις Προστασίας-Αποθηκευσης Δεδομένων από ακραία καιρικά φαινόμενα (Πλημμύρες, Φωτιά κλπ. - Wooxo, IOSafe, EasySafe)
Τηλεϋποστήριξη Strolis Computers
Άμεση επίλυση προβλημμάτων λογισμικού
Retail Studio by iQom
iQom Retail Studio. Νέα Πρωτοποριακά εξειδικευμένη εφαρμογή διαχείρισης εντατικής λιανικής
Μιαούλη 95, 67100 Ξάνθη, Τηλ.: 25410 75802, Fax: 25410 73941

active³ 4.7 · © 2000 - 2010 IPS Ltd · Όροι χρήσης