Η εταιρία
Υπολογιστές
Ταμειακά Συστήματα
Οργάνωση Γραφείου
Συστήματα Ασφαλείας
Διαδίκτυο/Ασφάλεια
Λογισμικό
SoftOne
Microsoft
MATZENTA
SoftOne Έκπτωση 50%
Υπηρεσίες
Συνεργασίες
Εξειδικευμένες Λύσεις
Θέσεις Εργασίας
Επικοινωνία
ΞΑΝΘΗ Τουρ.Οδηγος
Ψηφιακή Ελλάδα

SoftOne


 

 

 

Εμπειρία και αποτέλεσμα

Οι εφαρμογές της SoftOne είναι αποτέλεσμα της 26ετούς εμπειρίας στην ανάπτυξη εφαρμογών για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Η φιλοσοφία της εταιρίας εστιάζει στην παροχή πραγματικά σύγχρονων, ολοκληρωμένων λύσεων που καλύπτουν τις λειτουργικές απαιτήσεις και ταυτόχρονα ενσωματώνουν την παροχή υπηρεσιών.Εξασφαλίζουν την κρίσιμη λειτουργικότητα ξεχωριστά για κάθε επιχείρηση και ακόμη καλύπτουν ειδικές διαχειρίσεις.

 

Πρωτοποριακή, αποκλειστική τεχνολογία

Νέα αποκλειστική τεχνολογία που εγγυάται σημαντική βελτίωση στο περιεχόμενο, τη στιβαρότητα και το βαθμό ευχρηστίας των εφαρμογών.Αξιοποιήθηκαν οι σύγχρονες δυνατότητες των μοντέρνων βάσεων δεδομένων και των τεχνολογιών Διαδικτύου, για ταχύτητα, ευελιξία, απεριόριστη επεκτασιμότητα και μακροβιότητα καθώς και οι εξελίξεις στις τηλεπικοινωνίες.

 

Μοναδική παροχή υπηρεσιων 

Αποκλειστική τεχνολογία, μεθοδολογία και διαδικασίες παροχής υπηρεσιών μέσω Διαδικτύου, που ελαχιστοποιούν την ανάγκη φυσικής παρουσίας στελεχών υποστήριξης και μηδενίζουν το χρόνο αποκατάστασης λειτουργίας. Ουσιαστική οικονομία για την επιχείρηση σε κάθε μορφή πόρων και βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε στάδιο χρήσης του μηχανογραφικού της συστήματος.

 

 

Η SoftOne αναπτύσσει σύγχρονα, πρωτοποριακά συστήματα business software με τεχνολογία αιχμής, αξιοποιώντας το ταλέντο και τις γνώσεις μίας από τις καλύτερες ομάδες ειδικών της χώρας. Χάρη στις τεχνολογίες υποδομής που η ίδια δημιούργησε κατάφερε να συνδυάσει την ποιότητα του τυποποιημένου λογισμικού με την εξειδίκευση των custom πληροφοριακών συστημάτων.

Σήμερα διαθέτει ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων εφαρμογών που συνδυάζονται μεταξύ τους για να προσφέρουν στην επιχείρηση ακριβώς τη λειτουργικότητα που χρειάζεται σε κάθε φάση της ανάπτυξής της.
Eξελίσσει διαρκώς τη λειτουργικότητα των εφαρμογών της, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως σε σημερινές και μελλοντικές απαιτήσεις.

Οι εφαρμογές Soft1 είναι σύμφωνες με τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα και εντελώς κατάλληλες για το μέγεθος και το αντικείμενο δραστηριότητας των επιχειρήσεων που εγκαθίστανται.

 

 

       


Οι προσφορές του Μήνα
Ταμειακά Συστήματα
Ταμειακές Μηχανές Φορολογικοί Μηχανισμοί ΕΑΦΔΣΣ Ηλεκτρονικοί Ζυγοί
Ασφάλεια Δεδομένων
Λύσεις Προστασίας-Αποθηκευσης Δεδομένων από ακραία καιρικά φαινόμενα (Πλημμύρες, Φωτιά κλπ. - Wooxo, IOSafe, EasySafe)
Τηλεϋποστήριξη Strolis Computers
Άμεση επίλυση προβλημμάτων λογισμικού
Retail Studio by iQom
iQom Retail Studio. Νέα Πρωτοποριακά εξειδικευμένη εφαρμογή διαχείρισης εντατικής λιανικής
Μιαούλη 95, 67100 Ξάνθη, Τηλ.: 25410 75802, Fax: 25410 73941

active³ 4.7 · © 2000 - 2010 IPS Ltd · Όροι χρήσης