Η εταιρία
Υπολογιστές
Servers-Διακομιστές
Η/Υ Desktop
Tablets PC
Notebooks
Οθόνες
Εκτυπωτές
Οργάνωση Γραφείου
Συστήματα Ασφαλείας
Διαδίκτυο/Ασφάλεια
Λογισμικό
Υπηρεσίες
Συνεργασίες
Εξειδικευμένες Λύσεις
Θέσεις Εργασίας
Επικοινωνία
ΞΑΝΘΗ Τουρ.Οδηγος
Ψηφιακή Ελλάδα

Η/Υ DesktopHewlett Packard
Η HP παρέχει μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων, που καλύπτει τη χρήση προσωπικών υπολογιστών, την εκτύπωση , υπηρεσίες πληροφορικής, λογισμικό και λύσεις που απλοποιούν την χρήση της τεχνολογίας για ιδιώτες και επιχειρήσεις.
Dell
Η Dell προσφέρει κορυφαίους υπολογιστές που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα το στυλ, την αξία και την απόδοση. Οι επαγγελματικοί επιτραπέζιοι υπολογιστές της Dell παρέχουν την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία τους, ανθεκτικότητα και σχεδίαση με λύσεις διαχείρισης φιλικές προς το τμήμα τεχνολογίας πληροφορικής.
PePPer
Η εταιρεία Μακεδονικά Περιφερειακά ΑΕ δραστηριοποιείται στον τομέα της διανομής ειδών συναρμολόγησης για Η/Υ, περιφερειακών για H/Y και προϊόντων δικτύου στην Ελλάδα, με βασικό πλεονέκτημα την αξιοπιστία και την υψηλότατη ποιότητα. Επίσης, διαθέτει τη δική της γραμμή παραγωγής συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών PePPer και PePPer Notebook.
Apple
Η Apple σχεδιάζει και δημιουργεί τα iPod και iTunes, φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές Mac, το λειτουργικό σύστημα OS X και τα επαναστατικά iPhone και iPad.

Οι προσφορές του Μήνα
Ασφάλεια Δεδομένων
Λύσεις Προστασίας-Αποθηκευσης Δεδομένων από ακραία καιρικά φαινόμενα (Πλημμύρες, Φωτιά κλπ. - Wooxo, IOSafe, EasySafe)
Τηλεϋποστήριξη Strolis Computers
Άμεση επίλυση προβλημμάτων λογισμικού
Μιαούλη 95, 67100 Ξάνθη, Τηλ.: 25410 75802, Fax: 25410 73941

active³ 4.7 · © 2000 - 2010 IPS Ltd · Όροι χρήσης